Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Problems (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Store won't display after update (Error 404) (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=4387)

Eric April 25th, 2011 09:35 AM

Store won't display after update (Error 404)
 
If your store won't display (or you get a 404) after you have clicked the [Update Products and Settings] button, here are some steps to help troubleshoot the problem. After you perform each step below, be sure to check to see if your store is displaying properly.

1. Turn OFF any caching plugins.

This is essential and will save you hours of wasted time in the debugging process. Trust me. I've been there... ;)

2. Make sure there is only 1 WordPress Page for your store.



3. Make sure that your Store page slug matches the slug in your Advanced Store Settings.



4. Make sure your Store page is set to Public and is Published.



5. Make sure your Settings > Reading settings are configured correctly.

This section does not control whether your store appears on the front page of your site anymore. If you want your store to appear on the front page of your site, follow these directions.

If you have modified your Reading settings, you should reset those to these settings:


tblogster April 27th, 2011 07:17 AM

how do i know if i have any caching plugins?
and how do i turn them off?
(scuse my ignorance)
Naomi

Eric April 27th, 2011 07:58 AM

Quote:

Originally Posted by tblogster (Post 20222)
how do i know if i have any caching plugins?

You would have installed them. Go to your Plugins page and look for any plugin with the word 'cache' or 'caching' in the name and deactivate them until you are finished debugging.

AllenK919 May 4th, 2011 05:40 PM

Partial Update
 
When I update my store products and settings and configure my widgets, I only see the widgets on my website. Also, a store link is not automatically created. Should I set up a store page or is the program supposed to do that automatically?

Eric May 4th, 2011 06:52 PM

Quote:

Originally Posted by AllenK919 (Post 20398)
When I update my store products and settings and configure my widgets, I only see the widgets on my website. Also, a store link is not automatically created. Should I set up a store page or is the program supposed to do that automatically?

The Datafeedr plugin will create the necessary pages.

However, I went to your website and viewed your store successfully. It seems to me everything is set up properly.

Eric

kellihb May 20th, 2011 10:38 AM

I have had this store up for about 2 months and it was working fine. Today I got to check it and this is what is showing up on my home page:

<a href="/?q=store/product/buy/480000571016480/1-3-4-rhinestone-pasties" title="
Fatal error: Call to undefined function datafeedr_hh() in /home/content/02/6652102/html/sexyswimsuits/wp-content/plugins/datafeedr/datafeedr.php(1822) : eval()'d code on line 10

Inside of wp admin it states that my products are there but this is the code I am now getting. What happened?

Eric May 20th, 2011 10:39 AM

Hi

Please try following these steps: http://www.datafeedr.com/forums/show...0860#post20860

Eric

teeshirtdrama July 5th, 2011 08:35 AM

So if i go to pages and have no store pages in my page list do i need to create a new one?

Eric July 5th, 2011 08:40 AM

First, try to restore the "Store" page from your Trash. If the "Store" page is not in your Trash, then you will need to create a new one. But it's probably in your Trash.

blnklaus July 25th, 2011 05:49 PM

404 Error
 
I added some product to my store. after updating them my store was gone. There is only a 404 error:Not Found The requested URL /store/ was not found on this server.

i've checked all your tips in http://www.datafeedr.com/forums/show...1985#post21985 but thats all ok.

my Store iD is: 32205 my site is www.iappfel.de

blnklaus July 25th, 2011 06:02 PM

this effect is only on the store front page. If i go direct in a category page (for example: http://www.iappfel.de/store/category/imacs/ ) all is fine. I try do reset the store front page view in the factory but it don't help. The url setting means that all settings are ok:

Eric July 25th, 2011 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by blnklaus (Post 22442)
I added some product to my store. after updating them my store was gone. There is only a 404 error:Not Found The requested URL /store/ was not found on this server.

i've checked all your tips in http://www.datafeedr.com/forums/show...1985#post21985 but thats all ok.

my Store iD is: 32205 my site is www.iappfel.de

What are your settings here: WordPress Admin Area > Settings > General?

blnklaus July 26th, 2011 12:31 AM

Quote:

Originally Posted by Eric (Post 22445)
What are your settings here: WordPress Admin Area > Settings > General?


Eric July 26th, 2011 07:37 AM

Hi

Can you PM me the following information:

BLOG LOGIN INFO with ADMINISTRATOR PERMISSIONS (Temporary login information preferred)
Admin URL:
Username:
Password:

FTP LOGIN INFORMATION (Temporary login information preferred)
Host:
Login:
Password:

Thanks,
Eric

Eric July 26th, 2011 08:46 AM

Quote:

Originally Posted by blnklaus (Post 22442)
I added some product to my store. after updating them my store was gone. There is only a 404 error:Not Found The requested URL /store/ was not found on this server.

i've checked all your tips in http://www.datafeedr.com/forums/show...1985#post21985 but thats all ok.

my Store iD is: 32205 my site is www.iappfel.de

The reason you were getting a 404 is because you had a directory named "store" in your root folder. I've renamed this to "store-data" and that fixed the problem. You can't have a page on your site and a directory on your server with the same name.

I also update your Datafeedr Directories settings to match this change.

Eric

blnklaus July 26th, 2011 08:55 AM

Quote:

Originally Posted by Eric (Post 22458)
The reason you were getting a 404 is because you had a directory named "store" in your root folder. I've renamed this to "store-data" and that fixed the problem. You can't have a page on your site and a directory on your server with the same name.

I also update your Datafeedr Directories settings to match this change.

Eric

Thank you very much, Eric. You're very patiently with such a stupid users like me.

mouthpiecemedia September 22nd, 2011 11:50 PM

This totally helped. The plugin didn't create any pages, but as soon as I manually created "Store," it was up and running. Thanks!

squeezywheezy October 20th, 2011 05:04 PM

Hi there, as of a few days ago my store does not work, it was working before! :) have tried all the tips above but nothing seems to be working - the title shop! still shows up on the shop homepage. anyhelp is much appreciated, thanks!
www.handbagfairy.co.uk/blog

Eric October 20th, 2011 06:02 PM

Hi

What are your settings on your Settings > Reading page?

Eric

squeezywheezy October 24th, 2011 05:35 PM

Hi Eric
the settings are "your latest posts" ticked
blog pages - 10 items
syndication 8 items
each article shows full text
encoding = utf8

Howeevr I notice that a new messaeg comes up when shop is clicked

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 40 bytes) in /home/handbagf/public_html/blog/wp-includes/taxonomy.php on line 158

Is this to do with it? How do I get it so that the images are not hosted locally? sorry for being completely stupid - im a little confused. many thanks
Louise


All times are GMT -5. The time now is 11:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.