Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Tips, Tricks & Tutorials (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Details button missing when adding FB code (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=7185)

1800HART June 24th, 2012 03:23 AM

Details button missing when adding FB code
 
Speaking of LIKE buttons on category page ...

Eric ... I followed the instructions on this discussion thread
http://www.datafeedr.com/forums/show...2894#post32894

I updated my store #930 in the category default view, both text and product modules. It works nice (example: http://hartmarket.com/store/category/pinterest/)

I then replicated CTRL-C/CTRL-V those entire modules (text & product) in all the other stores and while the FB buttons are there, now the Details button is missing and just a text link. Can you see something that I don't see? They are all the same, but you can compare identical codes in store #2898 (example: http://beefjerky.hartmarket.com/stor...y-dehydrators/)

Why doesn't it work? It's the same code in one store copied exactly in the same place as the other store ... and, I have updated store in the datafeedr/tools/plugin/update section

Thanks
HART

// added //
I wonder - if it has anything to do with multisite and subdomains? The #930 is the root and all the others are subdomains

Eric June 24th, 2012 09:05 AM

Hi

Your stylesheet is 404: http://beefjerky.hartmarket.com/file...sets/store.css

Make sure the URL path to the store.css file is configured properly here: WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Directories > CSS Directory

Eric

1800HART June 24th, 2012 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by Eric (Post 32955)
Hi

Your stylesheet is 404: http://beefjerky.hartmarket.com/file...sets/store.css

Make sure the URL path to the store.css file is configured properly here: WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr > Directories > CSS Directory

Eric

Eric .. I'm seeing this on all my sites now - did something change on the upgrade?

These are the settings on HARTmarket.com (root)

Merchant Logos
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/merchants

CSS Directory
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/assets

Product Images
/wp-content/blogs.dir/1/files/store/products/images


>> I set up directories on all my sites and all used to look like this. However, this is what ALL of them look like now - all the subdomains - overrided since the upgrade to v3.8

Merchant Logos
/files/store/merchants

CSS Directory
/files/store/assets

Product Images
/files/store/products/images

Product Thumbnails
/files/store/products/thumbnails

>> I was able to go into and copy each into the directory e.g. paste /wp-content/blogs.dir/1/files/store/products/images (root site) and change it to /wp-content/blogs.dir/2/files/store/products/images (for beef jerky site) ... but only one at a time to save it. But, then when you come back to the directories and/or hit the "Set up" button it overrides it to these wrong defaults. I'd really hate to have to do that on every store. Is there a way to fix your code?

// added //

It seems to be saving if I SAVE each field individually (4 times) and NOT click the set-up button in the directories section .... At least the field in the Backup directory shows me which blogs.dir/# number it is and I can fix manually. Even the domain mapped domains reverted back to this non-multisite default URL.

1800HART June 24th, 2012 10:45 AM

I just double checked my domain mapped stores ... I didn't notice last night as I bulk'ed edited that facebook code into all category views and then came to each datafeedr plugin settings and updated all settings and then went to first 3 stores and left you above message and went to sleep.

Now - all my domain mapped stores shows me this error:

The domain name you have entered in the Factory does not match this website's domain name. Please log into the Factory and modify your domain name under your store's 'Basic store settings' .. e.g. TurtleLvr.com = shop=38132

Eric June 24th, 2012 11:03 AM

Hi
Quote:

Originally Posted by 1800HART (Post 32959)
>> I was able to go into and copy each into the directory e.g. paste /wp-content/blogs.dir/1/files/store/products/images (root site) and change it to /wp-content/blogs.dir/2/files/store/products/images (for beef jerky site) ... but only one at a time to save it. But, then when you come back to the directories and/or hit the "Set up" button it overrides it to these wrong defaults. I'd really hate to have to do that on every store. Is there a way to fix your code?

// added //

It seems to be saving if I SAVE each field individually (4 times) and NOT click the set-up button in the directories section .... At least the field in the Backup directory shows me which blogs.dir/# number it is and I can fix manually. Even the domain mapped domains reverted back to this non-multisite default URL.

You will have to manually set up those directories for each store. Clicking the [Set up] simply tries to guess the appropriate directories but there's no guarantee that it will be correct.

Quote:

Originally Posted by 1800HART (Post 32960)
The domain name you have entered in the Factory does not match this website's domain name. Please log into the Factory and modify your domain name under your store's 'Basic store settings' .. e.g. TurtleLvr.com = shop=38132

Can you try entering this as the domain name: turtlelvr.hartmarket.com

Eric

1800HART June 24th, 2012 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by Eric (Post 32963)
HiYou will have to manually set up those directories for each store. Clicking the [Set up] simply tries to guess the appropriate directories but there's no guarantee that it will be correct.


Can you try entering this as the domain name: turtlelvr.hartmarket.com

Eric

I will manually set up the directories - again. It definitely has reverted to the default and changed all my existing settings during this upgrade. I can confirm that - because I documented everything in my AZZfile "how-to" reminder notes. / FYI (wasn't me!)


As for the domain mapped domains - reverting to its subdomain url worked for turtlelvr.com and my other mapped domains to e.g. back to turtlelvr.hartmarket.com works / thanks.

Eric June 24th, 2012 11:19 AM

Hi
Quote:

Originally Posted by 1800HART (Post 32964)
I will manually set up the directories - again. It definitely has reverted to the default and changed all my existing settings during this upgrade. I can confirm that - because I documented everything in my AZZfile "how-to" reminder notes. / FYI (wasn't me!)

Because of all of the changes we needed to make to the plugin in order for it to support domain mapping, I do not doubt you. It is very complicated and difficult to develop for.

Eric

1800HART June 24th, 2012 11:56 AM

One final question ...

I noticed that while the Backup directories shows up as:
/home/market/public_html/wp-content/blogs.dir/52/files/store/backups (etc)

All the Temporary Directories remain as ....
/tmp

I never documented if this was changed or not - should I update that to something else? I don't even have a /tmp folder anywhere in my hartmarket.com domain, yet alone in any of the individual blogs.dir/ folders. Could that be partly responsible for the slow loading?

Maybe I should create something like...
/home/market/public_html/wp-content/blogs.dir/7/files/store/tmp ???

Eric June 24th, 2012 11:58 AM

Hi

If you are not having problems updating your website, then don't change the temporary directory. It only requires changing when updates are failing or page caching is not working.

Eric


All times are GMT -5. The time now is 04:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.