Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Tips, Tricks & Tutorials (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=66)
-   -   "Only Sale Items" (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=8459)

outdoorcampingshops January 17th, 2013 01:10 PM

"Only Sale Items"
 
Hey Eric,

So I've been going through the forums looking for my answer and i've probably over looked it as i'm still scratching my head. I have an issue when using the sort function within a category to at least show Sale items first, if not only show sale priced items. But that still isn't happening: http://www.outdoorcampingshops.com/gear/sale-items/

I tried to set up a Sale item view but have no idea how to implement that view within the Sale Item category page.

I know you probably have the answer, I appreciate the help again.
Cheers!

Eric January 17th, 2013 01:59 PM

Hi,

If you access that category page like this, then only products on sale will be shown:

http://www.outdoorcampingshops.com/g.../?saleprice=1-

To modify that link in your list of categories in the sidebar, change this:
Code:

[category.list before='<ul>' after='</ul>']
<li>
  <a href="[category.link]" title="[category.name]">[category.name]</a>
  [category.repeat]
</li>
[/category.list]

To this:
Code:

[category.list before='<ul>' after='</ul>']
<li>
        <?php if ($category->id == 1079066) { ?>
                <a href="[category.link]?saleprice=1-" title="[category.name]">[category.name]</a>
        <?php } else { ?>
                <a href="[category.link]" title="[category.name]">[category.name]</a>
        <?php } ?>
        [category.repeat]
</li>
[/category.list]

Here: The Factory > Your Store > VIEWS > WIDGETS > Categories > Category list

That should do the trick.

Eric

outdoorcampingshops January 17th, 2013 02:54 PM

Perfect, thanks again!

outdoorcampingshops January 17th, 2013 02:58 PM

Eric, one more thing for the week. Within a Price filter, is there a way to have a "Sale Price" option that will filter to all products with a sale price instead of a set (50-100) price value?

Eric January 17th, 2013 03:01 PM

Yes, just use saleprice=1-
That says where sale price is greater than 1.


All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.