Datafeedr Support Forums

Datafeedr Support Forums (http://www.datafeedr.com/forums/index.php)
-   Problems (http://www.datafeedr.com/forums/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Drip posts show shortcode only (http://www.datafeedr.com/forums/showthread.php?t=11443)

burlyqlady January 16th, 2015 11:34 AM

Drip posts show shortcode only
 
Hi. I just set up a simple drip template and products have started dripping to my site. Unfortunately, the post only shows the single shortcode [DFR:drip?p=777700003317891] in the content section (with differing ID numbers).

I've cleared my browser cache and made sure that my theme calls the_content()

What else can I do?

burlyqlady January 16th, 2015 11:50 AM

Oops I meant to write that I have the cache setting off.

Eric January 16th, 2015 06:20 PM

Hi

Hmmm... that doesn't sound right.

What file did you check to find the the_content() function in?

Also, can you post URL to page in question?

Eric

burlyqlady January 16th, 2015 06:31 PM

I checked my theme files. I'm pretty sure the single post php file calls the_content.

I just reset the dripfeed, so here's a fresh post: http://www.skincaredupes.com/ingredi...am-1-8-ounces/

I see a blank and in the edit post content box I see this: [DFR:drip?p=777700000133651] instead of the product description that (I think?) should be there?

Eric January 17th, 2015 11:27 AM

Hi

Try editing your post and add the word "Test" before the shortcode [DFR:drip?p=777700000133651].

So your post will look like this:

Quote:

Test [DFR:drip?p=777700000133651]
Save and then view on your site. See if that changes anything.

Eric

burlyqlady January 17th, 2015 03:57 PM

Hi Eric,

all I see now is the word Test.

Eric January 18th, 2015 10:07 AM

Hi

Can you send a copy of your theme to help@datafeedr.com so that I can test your theme?

Thanks,
Eric

burlyqlady January 19th, 2015 10:27 AM

Sure, I'll do that now.

Eric January 19th, 2015 10:41 AM

Hi

Thanks! I installed your theme into my test site and my dripped posts are displaying just fine.



Do you have any plugins installed which might be manipulating shortcodes?

Eric

Eric January 19th, 2015 10:51 AM

Hi

I found the issue. You had a missing ending PHP tag in your Drip Template.

You also have a [product.each] and [product.end] tag in your Product detail view. Those were also causing problems.

Here's what you had:

HTML Code:

<div class="sp">
  <div class="lc">
    <div class="thmb">
      <a href="[product.url]" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">
        [product.image tag='1']
      </a>
    </div>
  </div>
  <div class="rc">
    <h2><a href="[product.url]" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">[product.name]</a></h2>
    <p class="desc">[product.description html='yes']</p>
    <div class="prc">[product.currency mode='sign'][product.price]</div>
    <?php if ($product->saleprice > 0 &&  $product->saleprice < $product->price) { ?>
  <div class="prc">
    <small>
      Was: <span style="text-decoration: line-through;">[product.currency mode='sign'][product.price]</span>
      Now: <span style="font-weight: bold; color:red;">[product.currency mode='sign'][product.saleprice]</span>
    </small>
  </div>
<?php } else { ?>
  <div class="prc">
    <small>
      [product.currency mode='sign'][product.price]
    </small>
  </div>   
[product.each]
  <p>
    <a href="[product.link]"><strong>[product.name]</strong></a> from <span style="color:#999;font-size:85%;font-style:italic;">[product.merchant]</span><br />
    [coupon.description]<br />
    <small>
      <?php if ($$[coupon.code]!='') : ?><strong>Coupon promo code:</strong> [coupon.code]<br /><?php endif; ?>
      <?php if ($$[coupon.begin]!='') : ?><strong>Begin Date:</strong> [coupon.begin]<br /><?php endif; ?>
      <?php if ($$[coupon.end]!='') : ?><strong>End Date:</strong> [coupon.end]<br /><?php endif; ?>
      <?php if ($$[coupon.restrictions]!='') : ?><strong>Restrictions:</strong> [coupon.restrictions]<br /><?php endif; ?>
    </small>
  </p>
[product.end]
    <div class="btns">
      <a href="[product.url]" class="dfbutton dforange dflarge" title="Buy this product" rel="nofollow">Buy</a>
    </div>
  </div>
  <div class="clearingdiv"> </div>
</div>
<div class="clearingdiv">&nbsp;</div>
[ebay_show_items keywords="[product.name]" category_id="11863"]
<div class="clearingdiv">&nbsp;</div>

Here's what I changed it to:

HTML Code:

<div class="sp">
  <div class="lc">
    <div class="thmb">
      <a href="[product.url]" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">
        [product.image tag='1']
      </a>
    </div>
  </div>
  <div class="rc">
    <h2><a href="[product.url]" title="[product.name]" target="_blank" rel="nofollow">[product.name]</a></h2>
    <p class="desc">[product.description html='yes']</p>
    <div class="prc">[product.currency mode='sign'][product.price]</div>
    <?php if ($product->saleprice > 0 &&  $product->saleprice < $product->price) { ?>
  <div class="prc">
    <small>
      Was: <span style="text-decoration: line-through;">[product.currency mode='sign'][product.price]</span>
      Now: <span style="font-weight: bold; color:red;">[product.currency mode='sign'][product.saleprice]</span>
    </small>
  </div>
<?php } else { ?>
  <div class="prc">
    <small>
      [product.currency mode='sign'][product.price]
    </small>
  </div>
  <?php } ?>
    <div class="btns">
      <a href="[product.url]" class="dfbutton dforange dflarge" title="Buy this product" rel="nofollow">Buy</a>
    </div>
  </div>
  <div class="clearingdiv"> </div>
</div>
<div class="clearingdiv">&nbsp;</div>
[ebay_show_items keywords="[product.name]" category_id="11863"]
<div class="clearingdiv">&nbsp;</div>

Now everything works as it should.

To fix it on your site, go here WordPress Admin Area > Tools > Datafeedr and click the [Update Settings Only] button.

Eric

burlyqlady January 25th, 2015 10:12 AM

Oh my gosh, thank you so much!!! I'm gonna go check it now if it worked :)

burlyqlady January 25th, 2015 10:15 AM

Okay, it's definitely worked, thank you SO MUCH.Quick question: is there any way to import the live text and images into my posts? Instead of just the shortcode?

Eric January 25th, 2015 10:37 AM

Hi

Glad it worked. Unfortunately importing the text into your post is not possible. For images, try this: http://www.datafeedr.com/forums/show...8265#post38265

Eric

burlyqlady January 25th, 2015 10:46 AM

okay, do you think it'll be possible in the future? because that would be amazing!

Eric January 25th, 2015 10:49 AM

We don't have plans for that.


All times are GMT -5. The time now is 11:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.